"It is our passion & Friendship that led us start this business"

Over ons

Wij zijn Djurre (rechts op de foto) en Erik en wij delen beide op ons eigen manier dezelfde passie: mensen voorzien van gezonde en voedzame maaltijden voor een gezond & sterk lichaam.


Djurre

Zo staat Djurre al vanaf kinds af aan in de keuken en dat doet hij elke dag nog steeds. Alles wat met eten te maken heeft, houdt hem passievol bezig: van recepten ontwikkelen tot food-design. Als Chef-kok werkt hij altijd met pure ingrediënten en is hij volledig gefocust op wat het lichaam elke dag opnieuw nodig heeft. Eiwitten en groenten zijn daarin altijd zijn rode draad. Want zijn persoonlijke ervaringen hebben hem geleerd wat het inhoudt als mensen niet goed en gezond eten en niet voldoende voedingsstoffen binnen krijgen en wat de impact daarvan is op de kwaliteit van leven.


Erik

Erik is al meer dan 20 jaar actief in de voedingsmiddelenindustrie. Hij heeft bij grote internationale voedingsbedrijven gewerkt in verschillende internationale commerciële management functies. Daarin lag de nadruk hoofdzakelijk op eiwitrijke (sport)voeding en eiwitrijke medische voeding. Daarnaast beschikt Erik over een afgerond diploma Sport & Voeding en is hij gecertifeerd Voedingsdeskundige. Kortom, Erik heeft heel veel ervaring op het vlak van eiwitrijke voeding en waarom dit intrinsiek zo belangrijk is voor elk lichaam. En ook Erik ervaart in zijn directe privé omgeving wat de gevolgen kunnen zijn van een verkeerd voedingspatroon, welke gezondheidsklachten dat met zich mee brengt en wat de impact daarvan uiteindelijk is op de kwaliteit van leven.

Keuken

Djurre en Erik hebben elkaar letterlijk ontmoet in de keuken en al snel ontdekten zij daar hun gemeenschappelijke passie. Met gezonde en (h)eerlijke gerechten willen wij mensen voorzien van bovengemiddelde eiwitrijke maaltijden ter ondersteuning van een gezond & sterk lichaam, aangevuld met minimaal 1/3 aan groenten.


Eiwitten zijn de belangrijkste bouwstoffen voor je lichaam, bevatten hele belangrijke en essentiële aminozuren en zorgen voor je spieren, organen en de staat van je weerstand. In Nederland zien wij onder volwassen een dagelijks eiwittekort van +/- 18 gram per dag. Bij veel 65-plussers ligt dat zelfs op 26 gram. En een dagelijks tekort aan eiwitinname kan op latere leeftijd tot gezondheidsklachten leiden.


En daarom hebben wij Meal & Care opgericht. Heerlijke eiwit- & groenterijke (kant-en-klare) maaltijden ter ondersteuning van een gezond en sterk lichaam. Met als resultaat een dagelijkse mooie glimlach!

Onze partners

Tasttoemetemboss1
health-valley-netherlands-logo-560x392
Martini ziekenhuius

Neem contact met ons op

Ook geïnteresseerd geraakt in onze maaltijden? En wil je graag een proefpakket ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in of bel één van ons

 
 
 
 
 
Meal & Care

2023 Copyright © Alle rechten voorbehouden

Meal & Care

Antwoordnummer 84221

8422 ZX NIJEBERKOOP

Mail ons: info@mealandcare.nl

Bel ons: 085 060 2455

KvK: 90641795

MEMBER OF