Onze pasta's zijn volledig vegetarisch opgebouwd op basis van een unieke mix aan plantaardige eiwitten met een zeer sterk essentieel aminozuurprofiel. U serveert maar liefst 23,4 gram eiwit per 100 gram en onze pasta's zijn ook nog een zoutarm.
Ze worden gekenmerkt door een stevigere en lekkere bite. Of zoals de Italianen zeggen: Ecco come dovrebbe essere il sapore della pasta! (zo hoort pasta te smaken)
Serveer 23,4 g hoogwaardig eiwit per maaltijdmoment.
Inclusief > 8, 6 gram leucine per 100 gram maaltijd 😁
Met slechts 0,2 gram aan zout serveer je onze pasta's natriumarm op het bord 😁.
Onze pasta's zijn wetenschappelijk opgebouwd uit plantaardige eiwitten en 100% vegetarisch en daarmee duurzaam 😁.
Wij adviseren de pasta in de volgende verhouding te serveren: 1/3 pasta en 2/3 saus met groenten eventueel aangevuld met vis, vlees, gevogelte of vegetarische componenten.
Dit is belangrijk om: